ΚοινότηταΤο Forum μας

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Classic Rally Acropolis

Re: Classic Rally Acropolis 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #801

• aggelkos
  • Το Άβαταρ του/της aggelkos
Για πειτε ρε παιδια οσοι εχετε περισσοτερη εμπειρια απο αγωνες.
- Πως εξελισεται η ποιοτητα του αγωνα? Βελτιωνεται χρονο με το χρονο?
- Το επιπεδο των πληρωματων? Πολυ φοβαμαι μηπως οι περισσοτεροι εχουν αυτο το απαραδεκτο υπεροπτικο στυλακι που συναγωνιζονται ποιος εχει τα πιο πολλα αυτοκινητα...
- Niga οι φωτο που εβαλες στο forum των 4Τ ειναι εξαιρετικες! Θα μπορουσες να βαλεις κι εδω μερικες ενδεικτικες να τις δουν και τα υπολοιπα παιδια?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Classic Rally Acropolis 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #803

• NIGA
  • Το Άβαταρ του/της NIGA
Οι δικές μου εντυπώσεις από μία μέρα συμμετοχής πάντως ήταν ότι υπάρχουν δύο ταχύτητες (για το regularity πάντα μιλάω). Υπάρχουν περίπου 50 αυτοκίνητα που τρέχουν με όργανα και συναγωνίζονται σοβαρά, ενώ οι υπόλοιποι το παλεύουν πιο χαλαρά χωρίς ακριβείς μετρήσεις ή πάνε για τη βόλτα. Οι διαδρομές της πρώτης μέρας στην Αττικοβοιωτία και την Εύβοια ήταν πολύ ενδιαφέρουσες, αν και ψιλοστάνταρ τελικά για αγώνες. Βρήκα το πρόγραμμα κουραστικό με μεγάλες διαδρομές εκτός ειδικών διαδρομών που δεν έχουν τόσο νόημα. Κάποιες είδικές όπως στον Αγ. Μερκούριο ήταν πολύ απαιτητικές από άποψη ταχύτητας. Γενικά θα έλεγα ότι αν κάποιος πηγαίνει για τη φάση παραείναι κουραστικό. Αν κάποιος πηγαίνει για να συναγωνιστεί απαιτείται εξοπλισμός και προσήλωση. Κι αν κάποιος πηγαίνει για την παρέα επειδή πηγαίνουν κι άλλοι φίλοι μάλλον δεν θα τους πετύχει πουθενά! Όσο για το στυλάκι δεν ξέρω πραγματικά. Δεν με απασχόλησε, άλλωστε μίλησα σχεδόν μόνο με αυτούς που ήξερα!

Να ξαναβάλω κι εδώ φωτογραφίες; Αφου τις είδατε από εκεί! Θα τις βάλω κάποια στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο...
Τελευταία διόρθωση: 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν από .

Re: 7o Ιστορικό ράλλυ Ακρόπολις 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #805

• NIGA
  • Το Άβαταρ του/της NIGA
Bλέπω ότι από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα ο Ηλίας πάει πολύ καλά: 11ος γενικής και 2ος στην κατηγορία!

Re: 7o Ιστορικό ράλλυ Ακρόπολις 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #806

• aggelkos
  • Το Άβαταρ του/της aggelkos
Ναι εβλεπα κι εγω τα αποτελεσματα χθες βραδυ. Πιστευω οτι μεχρι το τελος μπορει να εχει βελτιωσει τη θεση του κι αλλο. Και ειναι και χωρις οργανα

Re: 7o Ιστορικό ράλλυ Ακρόπολις 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #808

• NIGA
  • Το Άβαταρ του/της NIGA
Χωρίς όργανα!!!! Μπράβο!!!

Re: Classic Rally Acropolis 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #811

• NIGA
  • Το Άβαταρ του/της NIGA
Μου φαίνεται ότι έχετε γραφτεί όλοι στους 4Τ, αλλά ας βάλω μερικές φωτογραφίες εδώ αφού το ζήτησε ο aggelkos: