Αγαπητοι ολοι
θα ηθελα καταρχην να σας ενημερωσω για να προσεχετε αλλα και να ζητησω την αποψη σας για το ακλουθο θεμα.
Οπως ορισμενοι απο εσας ισως και να θυμαστε, παραπονιομουν εδω και αρκετο καιρο (απο την βολτα στα ισθμια) οτι ακουγα καποιον θορυβο οταν εκοβα τερμα αριστερα το τιμονι. Η διαγνωση του προβληματος ηταν μπιλιοφοροι. Λογω ομως ελλειψης χρονου η επισκευη ολοενα και αναβαλονταν μια και ηταν δυσκολο να πογραμματιστει στον γνωστο καλο χωρο επι της Τατοιου (εδω που τα λεμε αδιαφορουσα κι εγω λιγακι...). Παρεπιπτοντως εχοντας ακουσει τυχαια απο εναν φιλο κολακευτικοτατα σχολια για γνωστο συνεργειο που ειδεικευεται εδω και παρα πολλα χρονια στο group αποφασισα να παω μια βολτα να γνωρισω τους ανθρωπους. Να μαι λοιπον το περασμενο Σαββατο στον Νεο Κοσμο να με ενημερωνει ο σχετικα συμπαθης ιδιοκτητης του εν λογω συνεργειου πως αν αφηνα το αυτοκινητο, την Δευτερα θα ηταν ετοιμο. Στη βραση που λενε κολαει το σιδερο, τι ειχα να χασω αλλοστε (..που να ξερα..), μετρό σταση FIX και σε 25΄σπιτι. Την Δευτερα το μεσημερι μιλησα τηλεφωνικα με τον ανθρωπο οπου και με ενημερωσε οτι το κοστος της επισκευης ανηλθε στα 180€. Σημειωστε οτι ο Goudouth ειχε πριν μολις λιγες μερες αλλαξει τον εναν μπιλιοφορο με κοστος αγορας του ανταλλακτικου 30€!! Σε τηλ. που ειχα τοσο με Goudouth oσο και με Veloce (α ρε Λευτερακη η αποψη σου παντα κλεινει το εκαστοτε θεμα!) κατεληξαμε στο εξης. Υπαρχουν μπιλιοφοροι με κοστος (εκαστος) 30€, σαν αυτον που εβαλε ο Goudouth αλλα και με 50-60€ σαν αυτους που εχει ο Veloce στο Smash του. Σιγουρος λοιπον (η μαλλον θελοντας να πιστευω) για τους εξαιρετικης ποιοτητας μπιλιοφορων που θα ειχαν τοποθετηθει στο καμαρι μου, καταλαβαινετε τι φατσα μου οταν διαπιστωσα απο τα κουτια των ανταλλακτικων οτι πληρωσα στο 2πλασιο+ οτι ο Goudouth...!!!!
Προσοχη λοιπον παιδια, και για διαφωτηστε λιγακι την κατασταση με τις εμπειριες σας....Σε τι μπορει να υστερουν εκτως μακροζωιας οι χαμηλωτερης ποιοτητας μπιλιοφοροι?? Το ονομα του συνεργειου στον επωμενο καφε...