!!!SOS HELP!!! ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΡΕΚΤΙΦΙΕ - ΜΕΤΑΛΛΑ
17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1955
Treleo
Αυρίο διαλέγουμε μέταλλα για το μοτεράκι μου και ο ρεκτιφιατζής λέει να βάλουμε αλλουμινίου και οτι δέν χρειάζεται τριμεταλικά...
Ξέρει κανείς πιό συγκεκριμένα τι μπάνει κανονικά και τι έιναι πιό σωστό η πιό καλό? με ενδιαφέρει κυρίως η μακροζωία του κινητήρα...
Ακόμα άν κάποιος ξέρει πού βρίσκουμε προμηθευτές τριμεταλικών για Α112 μπορει να με καλέσει στο 6936058121 η να μου στείλει μύνημα στο forum...
ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΕΙΝΑΙ Α112 ABARTH 3η σειρά 1050cc 70hp
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ :-*
Τελευταία διόρθωση: 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν από .
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Re: !!!SOS HELP!!! ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΡΕΚΤΙΦΙΕ - ΜΕΤΑΛΛΑ
17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1960
epapa70hp
Ξεχασες την συζητηση που ειχαμε στο καφε του Αγ. Στεφανου την ημερα της συναντησης?
Δεν θυμασαι τι σου ελεγε ο veloce για το συγκεκριμενο θεμα?
17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1963
Treleo
Το θυμάμαι και γι'αυτό κάνω το post... Πιο συγκεκριμένα στο ρεκτιφιέ , είπε ο ρεκτιφιατζής... οτι "δεν υπάρχουν τριμεταλικά για ΑUtobianchi A112 ABARTH..."
Επειδή ακριβώς μου είχαν πεί στην συνάντηση να βάλω τριμεταλικά... πρέπει να βρώ προμηθευτεί για να βγάλω απο την "βαρεμάρα" τους να βρουν απο το ρεκτιφιέ... και να στιρήξω γιατί τα θέλω αντι του αλλουμινίου....
17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1966
goudouth
Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις τσίγκινα...
17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1981
veloce
Το θυμάμαι και γι'αυτό κάνω το post... Πιο συγκεκριμένα στο ρεκτιφιέ , είπε ο ρεκτιφιατζής... οτι "δεν υπάρχουν τριμεταλικά για ΑUtobianchi A112 ABARTH..."
Επειδή ακριβώς μου είχαν πεί στην συνάντηση να βάλω τριμεταλικά... πρέπει να βρώ προμηθευτεί για να βγάλω απο την "βαρεμάρα" τους να βρουν απο το ρεκτιφιέ... και να στιρήξω γιατί τα θέλω αντι του αλλουμινίου....